Top 10 hottest women hockey players on the planet


Hottest women in hockey
Photo via Instagram @sidneymorin

Top 10 hottest women hockey players on the planet

With the growth of the women’s game in hockey we often focus on the talent that the young ladies bring on the ice. Now for a slight moment we will focus on the god given talent that they bring off the ice. 

There is no denying that there is a great physical demand to play the sport of hockey. With this great physical demand comes personal trainers, nutrition, training and a structure that enables a healthy lifestyle.

Also Read: Pink Whitney left off of shelves in Ontario, what the hell Doug Ford?

When any person male or female leads a monumental healthy lifestyle the odds of attractiveness will skyrocket. This is no different in the sport of hockey. 

For a person to be in such good health there comes opportunities. These opportunities should be embraced. When you take a look at the women in the game it is no different. 

The sport of hockey has an abundance of very attractive women and we intend to celebrate that. So below are the top 10 hottest women hockey players on the planet. 

Monique Lamoureux

View this post on Instagram

Game face for #gameday #backtowork

A post shared by Monique Lamoureux-Morando (@moniquelam7) on

Sidney Morin

View this post on Instagram

Be where your feet are ☀️🇪🇸

A post shared by Sidney Morin (@sidneymorin) on

Sara Bustad

View this post on Instagram

Where the beach at

A post shared by Sara Bustad (@sbustad8) on

Amanda Kessel

Laura Stacey

Ronja Savolainen

View this post on Instagram

One selfie for GameDay📸😄#womensworlds

A post shared by Ronja Savolainen (@ronjasavolainen) on

Meeri Raisanen 

View this post on Instagram

Mä oon aina ollu pohtija. Jopa vähän liikaa. Mietin omia juttujani ja välillä vähän muitakin. Saatan pohtia ja jutella mun lähipiirin kanssa ilman mitään lopputulemaa. Oon aina ollu tosi syvällinen ja herkkä siinä mielessä, mutta samalla tosi suorituskeskeinen, määrätietonen. . Mulla on tässä ollut aikaa olla ajatusteni kanssa, kun tuli pienimuotoinen pakkolepo. Aika ajoin tulee pohdittua just sitä, millainen tyyppinä on ja miksi reagoi tilanteisiin niinkuin reagoi. Esim vaikka tämä ulkomailla pelaaminen, ei muita tuttuja kuin oma joukkue, ei muuta sosiaalista elämää, miksi tää yksinolo on välillä haastavaa, mutta sitten omia joukkuelaisia näkee lähes jokapäivä, mistä muualta saada sitä sosiaalista elämää? Miks odotan muiden, tuttujen ihmisten pian näkemistä niin paljon? Oon aina ollu sosiaalisella ”alalla”, siis, missä ihmisten kohtaaminen on välttämätöntä, joten miettiny, että mun tarvis olla itekin sosiaalinen. Näin ei kuitenkaan ole jatkuvasti ollut ja alkanut pohtia sitä, miksen viihdy isoissa massoissa kauaa ja väsyn siitä, enkä halua olla huomion keskipiste pitkän aikaa, jonka jälkeen saatan tarvita päivän tai kaksikin omissa oloissani. Nautin siis kyllä sosiaalisista tilanteista ja ihmisten tapaamisista, ja ns. tarvitsen niitä, mutta tietyssä määrin. Sen jälkeen kuitenkin kaipaan sitä omaa, turvallista sosiaalista piiriäni, jossa uskallan olla rennosti oma itseni. En ole se, joka heittää vitsiä ja on porukan naurattaja, tykkään hyvinkin seurailla vain vierestä. Saatan päivänkin olla vain tarkkailija roolissa, eikä se tarkoita, että mulla olisi joku hätänä.🙃 . Päädyinkin nettiselaillessa tekemään persoonallisuustestin, jep, niitä on satoja ja mihin niistä nyt sit uskoo, mut ainakin on hauska lueskella ja saada vähän oivalluksia omaan itseen. (Joskus kannattaa pysähtyä!☺️) -Ambivertti. Introvertin ja extrovertin välistä. Välittää ihmisistä paljon ja tarvitsee ihmisten seuraa, mutta toisinaan saattaa sulkeutua omiin oloihini. Hyvä ihmistuntemus. Uskoutuu harvoille. Pysähdyt mielelläsi keräämään voimiasi, mutta pitkästyt ennen pitkään. Check. ✔️ . Oletko sä tehny ikinä näitä? Jos olet niin saitko tuloksia jotka vahvisti omia odotuksia?✨

A post shared by Meeri Räisänen (@meeriraisanen) on

Natalie Spooner

Shannon Szabados

Renata Fast

Ebba Berglund

Facebook Comments